Astazi o sa va descopar delicioasa reteta de bobite moi si bune in sos rosu cu carne si legume.
![]() |
Belkoukes - Paste Algeriene |
Ingrediente :
1. 2 dovlecei
2. Legatura de coriandru
3. 1 cartof
4. 50 grame de mazare
5. 2 cepe tocate
6. Carne de vita tocata sau taiata in cuburi mici 200grame - este alternativ- daca nu doriti cu carne este delicios si fara.
7. Piper negru macinat
8. Ardei rosu pudra
9. 3 rosii
10.suc de rosii concentrat
11. Bobitele de paste -Belkoukes
12. Naut 100grame
13. Sare dupa gust
![]() |
Paste Belkoukes - gramaj : 1 ceasca si jumatate |
Mod de preparare :
Pregatiti o oala mare cu putin ulei si lasati la incins.
Rosiile le puneti la fiert 20 de minute.
![]() |
Rosii fierte pentru Belkoukes |
![]() |
Cartof tocat pentru Belkoukes |
![]() |
Calire legume pentru Belkoukes |
![]() |
Dovlecei tocati pentru Belkoukes |
![]() |
Legume calite cu piper macinat pentru Belkoukes |
![]() |
Adaugare sos de rosii pentru Belkoukes |
![]() |
Ingrediente Belkoukes |
![]() |
Legume Belkoukes |
Cand rosiile sunt gata le tocati marunt si le adaugati in oala.lasati 5 minute la fiert si apoi adaugati pastele Belkoukes.
![]() |
Amestecarea bobitelor de paste Belkoukes cu legumele |
![]() |
Fierberea ingredientelor |
![]() |
Servire Belkoukes |
![]() |
Servire Belkoukes |
![]() |
Harissa sos picant de ardei |
![]() |
Belkoukes- Paste Algeriene |
Comentarii
Trimiteți un comentariu