Treceți la conținutul principal

Paste Algeriene - Belkoukes

Belkoukes- Paste Algeriene
Astazi o sa va descopar delicioasa reteta de bobite moi si bune in sos rosu cu carne si legume.
Belkoukes - Paste Algeriene
Timp de preparare : 60 minute
Ingrediente :

1. 2 dovlecei
2. Legatura de coriandru
3. 1 cartof
4. 50 grame de mazare
5. 2 cepe tocate
6. Carne de vita tocata sau taiata in cuburi mici 200grame - este alternativ- daca nu doriti cu carne este delicios si fara.
7. Piper negru macinat
8. Ardei rosu pudra
9. 3 rosii
10.suc de rosii concentrat
11. Bobitele de paste -Belkoukes
12. Naut 100grame
13. Sare dupa gust

Belkoukes
Paste Belkoukes - gramaj : 1 ceasca si jumatate

Mod de preparare :
Pregatiti o oala mare cu putin ulei si lasati la incins.

Rosiile le puneti la fiert 20 de minute.
Rosii fierte pentru Belkoukes
Dovleceii si cartoful ii taiati in cuburi mici si coriandru tocat iarasi ceapa la fel.
Cartof tocat pentru Belkoukes

Calire legume pentru Belkoukes 

Dovlecei tocati pentru Belkoukes 
 In oala puneti carnea la calit apoi ceapa dupa 2 minute .
Legume calite cu piper macinat pentru Belkoukes 

Adaugare sos de rosii pentru Belkoukes 
Apoi legumele tocate si lasati sa se inabuseasca in sos concentrat de rosii si cu jumatate din coriandrul tocat.
Ingrediente Belkoukes 
 Puneti ardeiul macinat, sare si ardeiul rosu pudra si nautul.
Legume Belkoukes 

 Cand rosiile sunt gata le tocati marunt si le adaugati in oala.lasati 5 minute la fiert si apoi adaugati pastele Belkoukes.
Amestecarea bobitelor de paste Belkoukes cu legumele

Fierberea ingredientelor
 Lasati 15 minute oala cu capacul inchis sa fiarba .
Servire Belkoukes 

Servire Belkoukes 
Cand pastele cu carne si legume sunt gata adaugati coriandrul tocat si serviti cu ardei picant sos sos rosu Herissa(este un amestec de ardei rosii picant) .
Harissa sos picant de ardei
Pofta Buna !
Belkoukes- Paste Algeriene

Comentarii